Global Usher Awareness Day 2024 wordt gevierd in Den Bosch

Na een geweldige Global Usher Awareness Day 2023 in het Spoorwegmuseum in Utrecht, organiseert de Contactgroep Ushersyndroom van de Oogvereniging in samenwerking met projectgroep Nederland wandelt voor Usher (Stichting Ushersyndroom) op zaterdag 21 september wederom een inspirerende dag tijdens Global Usher Awareness Day 2024. De locatie voor dit evenement is 1931 congrescentrum in Den Bosch, waar ook de wandelaars van ‘Nederland wandelt voor Usher’ verwelkomd worden. 

Programma
Gasten worden welkom geheten vanaf 13:30 uur en om 14.00 uur start het programma met diverse interessante workshops. De workshops hebben als thema’s Ouder & Kind, Arbeid & Vrijwilligerswerk, Partners van Ushers en Sport & Beweging met tandems van ’t Mannetje Fietstechniek uit Haarlem. Na de workshops verwelkomen we samen de dappere lopers van Nederland wandelt voor Usher waarna er in de grote zaal een boeiend interactief programma is met Let Ush Talk live. 

Er zullen er diverse stands zijn waar je interessante informatie kunt verkrijgen van organisaties als DB Connect en Bartiméus Werkpad. Naast het dagprogramma is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten, te dansen en elkaar te inspireren onder het genot van een drankje en, geheel in stijl, hapjes als een Brabants worstenbroodje en een Bossche bol. De dag wordt feestelijk afgesloten met de bekendmaking van het opgehaalde sponsorbedrag door de wandelteams van Nederland wandelt voor Usher! 

Kortom… genoeg redenen om ook dit jaar er weer gezellig bij te zijn. En misschien ook wel mee te lopen met Nederland wandelt voor Usher! 

Over de locatie en toegankelijkheid
De locatie waar dit jaar Global Usher Awareness Day wordt gevierd is het 1931 congrescentrum in Den Bosch. De locatie is (ook vanuit België) zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De akoestiek van de locatie is zeer goed, er zijn aparte ruimtes voor workshops en er is een ontspanningsruimte gereserveerd om, als het even nodig is, bij te komen van alle indrukken. Ter ondersteuning zullen er een aantal schrijftolken aanwezig zijn die je om hulp kunt vragen, mocht dit nodig zijn.  

1931 Congrescentrum Den Bosch bevindt zich aan de
Oude Engelenseweg 1,
5222 AA  ’s-Hertogenbosch 


WAT:  Global Usher Awareness Day
WANNEER: 21 September 2024 13:00 – 20:00 uur
WAAR: 1931 congrescentrum in Den Bosch
VOOR WIE:  De USH community en wandelaars van NL wandelt voor Usher.  Voor jong en oud, partners en familie. 

 

Toegangskaartjes*
Volwassenen: 20 Euro 
Kinderen 7,50 Euro
Leden van de Oogvereniging: 15 Euro 

Voor snelle beslissers is er tot en met 5 juli a.s. een Early Bird aanbieding. Je betaalt dan slechts 10 Euro per toegangskaart. 
Bestel dus snel je toegangskaartjes via Eventbrite

*Voor wandelaars van ‘Nederland wandelt voor Usher’ is de toegang gratis. 

Jij bent toch ook van de partij?! 

Contact
Website: www.oogvereniging.nl/ushersyndroom 
Mail: ushersyndroom@oogvereniging.nl  
Facebook: Contactgroep Ushersyndroom 

 

Wil jij meewandelen met Nederland wandelt voor Usher? Lees dan verder en wandel mee!
Wandel mee met ‘nederland wandelt voor Usher’