Geen afterparty, wel loopfun!

Run4Usher is hét sportevenement voor mensen die van een uitdaging houden. Elk jaar in het 3e weekend van november rent een groot team van Run4Usher mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Zoals je inmiddels wel begrepen hebt, hebben er zich helaas geen vrijwilligers aangemeld voor de organisatie van de Run4Usher. Super jammer! Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten, want uiteraard kun jij nog steeds meedoen aan de Zevenheuvelenloop en je laten sponsoren voor Stichting Ushersyndroom.

Kun jij niet wachten om dit jaar (weer) mee te doen en je aan te sluiten bij het Run4Usher-team? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij je kunt aanmelden!

RENNENDE USHERS EN HUN BUDDIES
Heb jij Ushersyndroom en wil jij dit jaar meelopen met de Zevenheuvelenloop? Dat kan!
Iedere hardloper met Ushersyndroom kan zich via Stichting RunningBlind aanmelden.

Volledig ontzorgd
Tijdens de NN Zevenheuvelenloop en RunningBlind Weekend wordt iedereen volledig ontzorgd. Gedurende het weekend zijn er eigen ontvangstruimtes en startvakken, worden lopers begeleid van en naar de start, zijn er startnummers met braille en nog veel meer. Tot slot wordt het startbewijs aangeboden door Nationale-Nederlanden, deelname aan het NN Zevenheuvelenloop RunningBlind Weekend is daarom gratis.

Jij en je buddy ontvangen, via RunningBlind, van Nationale Nederlanden een gratis hardloopshirt met het logo van Stichting Ushersyndroom. Zo kan iedereen zien dat je meedoet met de Run4Usher én je zorgt voor meer bekendheid voor Ushersyndroom!

Meld je hier aan én vermeldt dat jij Ushersyndroom hebt!
Alleen dan ontvang je ook een hardloopshirt met logo van Stichting Ushersyndroom!


HARDLOPERS ZONDER USHERSYNDROOM
Heb jij geen Ushersyndroom maar draag je Stichting Ushersyndroom wel een warm hart toe?
Wil jij meedoen met de Run4Usher-team tijdens de Zevenheuvelenloop voor Stichting Ushersyndroom?
Dan bieden we jou het volgende:

  • je inschrijfgeld voor de Zevenheuvelenloop krijg je van ons terug;
  • je ontvangt een uniek Run4Usher loopshirt in onze nieuwe huisstijl.

Hoe werkt het?

Vermeld in de mail:

  • je naam
  • je adres
  • de URL-link van je sponsoractie
  • je maat shirt (te kiezen uit XS, S, M, L en XL)
  • je bankrekeningnummer
  • een betalingsbewijs (van de afschrijving) van je deelname Zevenheuvelenloop. (pdf of foto)

Wij zorgen er dan voor dat je je inschrijfgeld van ons terug krijgt en dat je op tijd je shirt toegestuurd krijgt.

Dit jaar hebben wij, doordat er geen organiserende vrijwilligers zijn, helaas niet de beschikking over een locatie om je om te kleden en je spullen achter te laten. Misschien kunnen jouw supportende familieleden en/of vrienden jouw spullen en droge kleding voor je bewaren.
Wij zijn supertrots dat jij meedoet met de Run4Usher en hopen dat jij met trots en fier ons shirt draagt tijdens jouw spectaculaire hardloopwedstrijd!

ALLE PRAKTISCHE ZAKEN NALEZEN

VOLGEND JAAR WEER EEN GEZELLIG OUDERWETS AFTERPARTY?
Dit jaar, het 10e jubileumjaar, is er helaas geen gezellige bijeenkomst in een leuk café voor en na de wedstrijd. Maar volgend jaar hopen we de 11e editie van Run4Usher te kunnen vieren met een groot team hardlopers, rennende Ushers en hun buddies en met vele vrienden van Usher die ons een warm hart toedragen!

Een draaiboek ligt klaar, we hebben alleen helpende handjes nodig die enthousiast en gemotiveerd hun schouders eronder zetten zodat we volgend jaar ‘terugkomen’ met een enorm grote groep hardlopers en met elkaar de mooie resultaten kunnen vieren.
Samen zorgen we dan voor meer naamsbekendheid voor Ushersyndroom en een mooie opbrengst voor onderzoek naar een behandeling!

Laat het ons weten en meld je aan als vrijwilliger voor de volgende editie van Run4Usher!
Mail naar run4usher@ushersyndroom.nl