MUD MASTERS VOOR USHERSYNDROOM

Ren jezelf de blubber! Mud Masters voor Stichting Ushersyndroom is hét evenement voor mensen die niet vies zijn van een beetje modder. Overwin de meest indrukwekkende obstakels samen met je vrienden. Trotseer het uitdagende hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen en ga deze uitdaging aan voor Stichting Ushersyndroom.
Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op kan zijn.
Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een overwinnaarsgevoel voor het leven!

Durf jij het aan?

Team Mud Masters voor Stichting Ushersyndroom
Word jij onderdeel van een team Mud Masters voor Stichting Ushersyndroom? Laat je sponsoren en steun zo het wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van Ushersyndroom, zodat kinderen niet meer doof én blind hoeven te worden. 

Je kunt op twee data meedoen met Mud Masters. In Nederland: Haarlemmermeer in het weekend van 7, 8 en 9 juni en in Biddinghuizen op 28 en 29 september 2024. En voor het eerst dit jaar in België: Herentals (bij Antwerpen): 22 juni 2024. Er zijn verschillende afstanden, waardoor iedereen aan Mud Masters mee kan doen.

Geef jezelf op of verzamel jouw team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever een topprestatie in de strijd om doof én blind worden door Ushersyndroom, te stoppen. 
Koop je tickets via Mud Masters en maak een actiepagina aan op ons actieplatform.  

Tof dat je in actie komt maar eerst nog even wat praktische zaken want … hoe werkt het?