OVERWIN JEZELF EN REN MEE!

Run4Usher is hét sportevenement voor mensen die van een uitdaging houden. Elk jaar in het 3e weekend van november rent een groot team van Run4Usher mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. 

Al jaren trekt het hardloopevent van de Zevenheuvelenloop vele lopers vanuit binnen- en buitenland. Het parcours van 15 km op zondag wordt wel beschouwd als het mooiste van Nederland!  De NN Zevenheuvelennacht van 7 km op zaterdagavond is een belevenis voor iedereen, of je nu een beginnende of een juist gevorderde loper bent. Dit bijzondere parcours en de entourage betoveren iedereen. Deelnemen aan de Zevenheuvelennacht is genieten van de mysterieuze verlichting en geluiden onderweg. Kortom: een ervaring om nooit te vergeten!  

Tiende editie: Run4Usher

Dit jaar viert Run4Usher een jubileum! In het weekend van 16 en 17 november 2024 vindt namelijk de tiende editie van Run4Usher plaats.
Onze zichtbaarheid tijdens de Zevenheuvelenloop zorgt niet alleen voor meer bekendheid voor Ushersyndroom. Samen kunnen we ook door middel van sponsoracties en bedrijfssponsoring, veel geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar Ushersyndroom.  

Overwin jezelf, help mee en sluit je aan! 
Verzamel jouw team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever samen een topprestatie. Schrijf je in bij de Zevenheuvelenloop en maak een sponsoractie aan. Klik op onderstaande button en het actieplatform van de stichting verschijnt. Daar kun je door op de button ‘verbind inzamelingsactie’ te klikken, een eigen sponsoractie starten. Dan weet je zeker dat alle sponsorgelden ten goede komen aan Stichting Ushersyndroom.

Tof dat je in actie komt! Hier nog even wat praktische zaken.