ONDERNEEM MET IMPACT

We love our partners, as much as you do.
Don’t be afraid to show the world the great job they are doing for US!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat je als bedrijf verantwoordelijkheid wilt dragen voor maatschappelijke problemen. Laat ook je maatschappelijke betrokkenheid zien en steun Stichting Ushersyndroom.

EEN EENMALIGE DONATIE

Ook jouw bedrijf kan de maatschappelijke motivatie om in actie te komen overbrengen aan jouw medewerkers. Bundel jullie krachten, inspireer elkaar en strijd mee voor een behandeling voor Ushersyndroom en een beter kwaliteit van leven.

  • Organiseer een veiling – loterij – bingo van jullie goederen, relatiegeschenken of diensten
  • Regel een benefietdiner in het bedrijfsrestaurant
  • Verzin een sportieve activiteit waarbij medewerkers zich laten sponsoren

Je kunt ook eenmalig een bedrijfsfeest of evenement organiseren dat in het teken van Stichting Ushersyndroom staat. We denken graag met je mee!

DE FISCALE ASPECTEN VAN BEDRIJFSGIFTEN

Als je Stichting Ushersyndroom sponsort (dat wil zeggen dat Stichting Ushersyndroom je voor de financiële steun een tegenprestatie biedt), ziet de fiscus de donatie als een normale kostenpost. De schenking is dan volledig aftrekbaar. Vraag je accountant naar de specifieke regels en mogelijkheden die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Stichting Ushersyndroom is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

BANKGEGEVENS

NL 85 RABO 0362.3905.25
BIC: RABO NL2U
t.n.v. Stichting Ushersyndroom

PARTNERSHIP

Wij zijn op zoek naar bedrijven die op structurele basis een partnership met ons willen aangaan. Daarvoor zijn drie verschillende mogelijkheden:

  • onderzoeksproject-partnership: als bedrijf financier je geheel of gedeeltelijk 1 van onze onderzoeksprojecten.
  • organisatie-partnership: als bedrijf stel je je kennis, expertise, tools of medewerkers ter beschikking voor ondersteuning van onze stichting.
  • sponsor-partnership: als bedrijf stel je gratis drukwerk voor promotiemateriaal en/of shirts voor campagne-doeleinden en evenementen ter beschikking aan onze stichting.

Heb je vragen over samenwerking met Stichting Ushersyndroom?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

LOCATIES MET MEERWAARDEN

Organiseert jouw bedrijf een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, heisessie, hacketon, meerdaagse bijeenkomst, congres, manifestatie, festival of andere soorten evenementen? Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties met meer waarden voor cultuur, natuur of mens.

Bij elke aanvraag worden goede doelen zoals Stichting Ushersyndroom, gesteund. Zo wordt met elk event de wereld een beetje mooier!

KERSTACTIE

Kerstgeschenk doneren aan Stichting Ushersyndroom?
Natuurlijk! Want vanzelfsprekendheden zoals horen en zien zijn voor mensen met Ushersyndroom het mooiste geschenk!

LEES MEER

KOM ALS TEAM IN ACTIE

Start als bedrijf een (jaarlijkse) actie en haal daarmee geld op voor Stichting Ushersyndroom. Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen, draagt bij aan de teamspirit en betrokkenheid. Doe bijvoorbeeld met een bedrijfsteam mee aan een wandel- of hardloopevenement of doneer een deel van de verkoop van een speciale actie aan Stichting Ushersyndroom. Op ons actieplatform kun je zelf een actie starten.

DOE MEE MET EEN EVENT

Doe als bedrijf mee aan een bestaand evenement van Stichting Ushersyndroom. Of bekijk of er bij jullie in de buurt leuke (sport)evenementen zijn waar je aan mee kunt doen en laat je dan sponsoren als team.

NAAR EVENTS

ECHTWAAR

In de werkplaats van Stichting EchtWaar werken mensen met een arbeidsbeperking en mensen die om verschillende redenen nog geen plek op de reguliere arbeidsmarkt hebben gevonden. Zij maken hier keramiek- en textielproducten en gebruiken hierbij zoveel mogelijk recyclebare materialen.

Voor Stichting Ushersyndroom hebben zij een speciale beker ontworpen en geproduceerd. Wij mogen de bekers verkopen met opbrengst voor onze stichting. Dat is een mooi voorbeeld van sociaal ondernemerschap!

WORD PROJECT-DONATEUR

Wil je met je bedrijf een concreet onderzoeksproject steunen dat bijvoorbeeld de kwaliteit van leven van Ushers kan verbeteren? Word projectdonateur en draag bij aan een gezamenlijk onderzoeksproject.