WORD VRIJWILLIGER

Stichting Ushersyndroom bestaat volledig uit vrijwilligers. Wil je ook graag je steentje bijdragen aan onze stichting in de vorm van vrijwilligerswerk? Word dan vrijwilliger!

NETWERK ORGANISATIE

Stichting Ushersyndroom is een netwerkorganisatie, een niet-hiërarchische organisatie waarin teams met expertise en enthousiasme in wisselende samenstellingen werken aan een aandachtsgebied, event en/of een campagne-idee.
Kenmerken van deze organisatievorm zijn eigen initiatief, tijdelijke samenwerkingsverband, zelforganisatie en een gemeenschappelijke externe identiteit. Het is een vrij breed begrip, maar flexibiliteit, openheid en eigen verantwoordelijkheid staan in elk geval centraal.

Wil jij teamlid of projectleider zijn van 1 van de 8 aandachtsgebieden van de stichting?

LEES MEER

VACATURES

Wij zijn op zoek naar:

BESTUURSLID COMMUNICATIE & MARKETING (M/V) 

(bij voorkeur tenminste 1 dagdeel per week ook overdag beschikbaar)

Vind je het leuk om het Marketing en Communicatiebeleid vorm te geven bij een Stichting in verandering? Bezit je genoeg tact en doorzettingsvermogen om een vrijwilligersgroep mee te krijgen? Dan komen we graag met je in contact! 

LEES MEER

SOCIAL MEDIA VRIJWILLIGER (M/V)

Ben jij creatief met taal en breng je nu ook al aardig wat uurtjes online door dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een kandidaat die ons Social Media team komt versterken. Neem dan snel contact met ons op!

LEES MEER

ORGANISEER EVENTS

Elk event begint klein maar kan uiteindelijk groot worden. Organiseer samen met je vrienden. familie en buren een leuke event met de opbrengst voor Stichting Ushersyndroom.
Het zou natuurlijk ook fantastisch zijn als het hele jaar door in elke regio een event georganiseerd wordt. Dat brengt naamsbekendheid op en geld!

1 idee, 1 plan, meerdere teams en events!

REGIO-COÖRDINATOREN

Wij zoeken regio-coördinatoren die samen met andere betrokkenen in de regio teams willen opzetten. Deze teams werken hun eigen ideeën uit en organiseren events of campagnes in de regio. Nemen contact op met de plaatselijke service clubs zoals de Rotary, Lions en Lady’s Circles. Regio-teams onderzoeken de mogelijkheden voor aansluiting van bestaande plaatselijke events en zoeken in de regio naar sponsoring van bedrijven.

De regio-coördinator is de contactpersoon voor het bestuur en kan eventueel ook namens de stichting cheques in ontvangst nemen.

HELP MEE IN DE (WEB)SHOP

De dames van LoveUsh kunnen ook jouw hulp goed gebruiken! Denk dan aan:

  • Op braderieën en markten meehelpen met de verkoop van de producten
  • Meehelpen met het maken van de producten
  • Versturen en eventueel opslag van de producten voor de verkoop
  • Nieuwe producten ontwikkelen voor de webshop