Run4Usher team weer aan de start van De Zevenheuvelenloop!

Goed nieuws! De Zevenheuvelenloop in Nijmegen gaat dit jaar door. Na de alternatieve versie van vorig jaar (Move4Usher) kunnen we dit jaar dus eindelijk weer als Run4Usher team aan de start staan van één van de mooiste en gezelligste hardloopwedstrijden van Nederland. Zo hopen we ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor Stichting Ushersyndroom

Weekend van 20 en 21 november
De Zevenheuvelenloop vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021. Op zaterdagavond kan je 7km lopen in het donker, de deelnemers en organisatie zorgen voor voldoende licht en sfeer onderweg. Op zondagmiddag kan je 15km lopen door het prachtige glooiende landschap van het Rijk van Nijmegen. Beide dagen lopen er Ushers met hun loopbuddy, familie, vrienden, artsen en onderzoekers mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar een behandeling van Usher syndroom. De Zevenheuvelenloop is al jaren een belangrijke datum in de agenda van Stichting Ushersyndroom, we verwelkomen op deze dagen steeds meer en nieuwe lopers en hopen ook dit jaar op een grote opkomst.

Aanmelden en inschrijven
Ren jij 7km in het donker of liever 15km over de heuvels? En wil je je laten sponsoren voor deze activiteit? Schrijf je dan snel in bij de Zevenheuvelenloop en laat via run4usher@ushersyndroom.nl weten dat je meeloopt in het Run4Usher team. We contacteren je dan in september met meer praktische info. Er is op beide dagen een centrale ontmoetingsplek vanaf waar we samen naar de start vertrekken, je kan je spullen daar ook veilig achterlaten. En uiteraard lopen we allemaal in hetzelfde mooie shirt. Heb je toch nog vragen of hulp nodig, contacteer ons via run4usher@ushersyndroom.nl. Ook als je mee wilt lopen, maar een buddy zoekt.

Graag tot 20 en 21 november in Nijmegen!

Heb je geen mogelijkheid om te starten in Nijmegen, dan kun je toch onderdeel uitmaken van het Run4Usher team door in jouw eigen omgeving een activiteit te doen! Mail jouw deelname aan: run4usher@ushersyndroom.nl en ontvang alle info die je nodig hebt om er weer een groot succes van te maken.

Run4Usher team 7 km 2019

Run4Usher team 15 km 2019