Overwin jezelf en verover de Zevenheuvelen

Stichting Ushersyndroom heeft al jarenlang een sterk team van Run4Usher tijdens de NN Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Ook dit jaar zijn we weer vol enthousiasme van de partij. Want in het weekend van 16 en 17 november staat Run4Usher voor de tiende keer in de startblokken! Dit jubileum gaan we natuurlijk groots vieren. Overwin jezelf en sluit je aan bij ons team voor een onvergetelijke ervaring! 

De uitdagingen van de NN Zevenheuvelenloop
Het jaarlijkse hardloopevenement van de NN Zevenheuvelenloop trekt al jaren deelnemers van over de hele wereld. Het parcours van 15 km op zondag 17 november staat bekend als een van de mooiste van Nederland! 

De NN Zevenheuvelennacht van 7 km op zaterdagavond 16 november is echt een belevenis, het maakt niet uit of je net begint met hardlopen of al wat meer ervaren bent. Het parcours en de sfeer zijn gewoon magisch. Meedoen aan de Zevenheuvelennacht betekent genieten van al die coole lichten en geluiden onderweg. Het is gewoon een ervaring die je niet snel zal vergeten! 

Run4Usher zorgt voor zichtbaarheid
Een groot Run4Usher-team zorgt ervoor dat wij als Stichting Ushersyndroom goed zichtbaar zijn tijdens de Zevenheuvelenloop en de Zevenheuvelennacht. Ook kunnen we samen door middel van sponsoracties en bedrijfssponsoring veel geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar Ushersyndroom. Er is tot op de dag van vandaag nog geen behandeling om het proces van doof én blind worden door Ushersyndroom te stoppen dus iedere donatie is welkom! 

Vier met ons dat feestje!
De lopers van Run4Usher verzamelen zich zowel op zaterdag als zondag vóór en na afloop van de wedstrijd op de ontmoetingsplaats in het centrum van Nijmegen. Hier ligt ons mooie logo shirt voor je klaar, kun je je spullen in bewaring geven én wordt op zaterdagavond een feestje gevierd. Ook op zondag sluiten we de loop gezamenlijk af onder het genot van een hapje en drankje. Of je nou meeloopt, supporter bent of het gezellig vindt anderen te ontmoeten, iedereen is van harte welkom op beide dagen! 

Overwin jezelf, help mee en sluit je aan! 

Stappenplan
Fantastisch dat je aansluit bij het Run4Usher-team en met ons meeloopt! Voordat je start met trainen moet je je nog wel even aanmelden bij ons team. Dat doe je als volgt:  

Schrijf je in bij de Zevenheuvelenloop (link naar: https://www.nnzevenheuvelenloop.nl/inschrijven en bemachtig je startbewijs. Verzamel jouw team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever samen een topprestatie. Vergeet niet om een sponsoractie aan te maken! Om er zeker van te zijn dat alle sponsorgelden ten goede komen aan Stichting Ushersyndroom, heeft Stichting Ushersyndroom een eigen crowdfunding platform waar je je actie via onderstaande button kunt aanmelden.  Laat het ons vooral weten en stuur een mail naar run4usher@ushersyndroom.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden over alles omtrent het evenement.  

Echt tóf dat jij in actie komt!

Thijs, Dominique, Joachim, Jacqueline en Alejandro organiseren de 10e editie van Run4Usher in Nijmegen. Heb je een vraag? Stuur een mail naar run4usher@ushersyndroom.nl 

 

Voor de lopers die samen met een buddy lopen, zijn er speciale buddy codes waarmee jouw buddy gratis kan deelnemen aan de Zevenheuvelenloop. Hoe je zo’n code kan aanvragen lees je op onze pagina met praktische zaken. Ook geven we je praktische tips voor je sponsoractie!
Lees hier Hoe werkt het?

Lees ook:
Run4Usher rent recordopbrengst!  Dit was het record in 2019! Maar inmiddels is het record veel hoger, zoals we hebben gezien bij de Run4Usher tijdens het Zandvoort Circuit Run in 2022!  Run4Usher Zandvoort breekt alle records!