• Big challenges in research on Usher

    The dream of people with Usher syndrome is that researchers will find in time a treatment to stop the process of becoming deaf and blind. Usher syndrome can’t just be solved with 1 research or breakthrough. #stopUSHFACTS & FIGURES

[/col]

  • What about those zebrafishes?

    Zebrafishes are cool. People with Usher syndrome are cool. This is what you’ve always wanted to know about zebrafishes and people with Usher syndrome.
Start your own action!

40 van Breda schenkt opbrengst aan goede doelen

In oktober vorig jaar vond de derde editie van de ’40 van Breda’ plaats tijdens de AMGEN Singelloop in Breda. De ’40 van Breda’ is een uniek sportinitiatief binnen deze Singelloop waarbij de lopers alle afstanden lopen in duo’s of alleen. De ’40 van Breda’ haalt daarmee donaties en sponsoring op voor 2 goede doelen: De Driving Nurses en Stichting Ushersyndroom. De derde editie bracht een recordopbrengst op van €22.476! Afgelopen donderdag werden de cheques uitgereikt aan de twee goede doelen.
Driving Nurses en stichting Ushersyndroom
Tijdens de laatste editie van de Singelloop in Breda hebben zesenzestig fanatieke lopers geld ingezameld voor de ‘40 van Breda’. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan twee goede doelen: Driving Nurses en Stichting Ushersyndroom.
Driving Nurses zet zich in om moeder- en kindersterfte tegen te gaan in de meest afgelegen gebieden van Tanzania. Met het sponsorgeld van de ‘40 van Breda’ rijdt …

Reacties