ONLINE EVENT LET USH TALK

Stichting Ushersyndroom presenteert Let USH Talk’: een serie van online events over (leven met) Ushersyndroom. Gastsprekers vertellen hun verhaal en gaan tijdens dit online event in gesprek met andere studiogasten. ‘Let USH Talk’ heeft een interactief programma waarin ook jij kan deelnemen aan het gesprek en andere mensen met Ushersyndroom (virtueel) kan ontmoeten. 

Over de productie:
De online events ‘Let USH Talk’ worden geproduceerd door een professioneel technisch bedrijf: Lagom Collective. De mensen achter Lagom Collective zijn opgeleid als filmmakers en hebben veel ervaring met online events. Zij zorgen ervoor dat een event niet saai is en door hun filmische benadering met aandacht voor beleving, zorgen zij dat de kijkers thuis op het puntje van hun stoel zitten.   

Over ‘Odette organiseert’:
De deelnemersregistratie van Let USH Talk wordt verzorgd door het bedrijf ‘Odette Organiseert’, waarmee privacy wordt gewaarborgd. Van ‘Odette Organiseert’ ontvang je na inschrijving een bevestiging van je aanmelding. Uiterlijk 2 dagen voor het online event ontvang je van ‘Odette Organiseert‘ een e-mail met een persoonlijke link om deel te nemen. Denk je niets te hebben ontvangen? Kijk dan ook nog even in je spambox. 

Over het projectteam:
De online events ‘Let USH Talk’ worden georganiseerd door een enthousiast projectteaml Zij zijn te bereiken via de mail letushtalk@ushersyndroom.nl   

Neem deel aan Let USH Talk en kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende editie weer plaatsvindt. >>    

IK DOE MEE!

Neem deel aan Let USH Talk en registreer je via onderstaande button.

‘Let USH Talk’ is in opdracht van Stichting Ushersyndroom ontwikkeld

en wordt mede mogelijk gemaakt door: