HOE WERKT HET?

Nog even de praktische zaken op een rij:

 • Schrijf je in voor deelname aan de NN Zevenheuvelennacht op zaterdagavond 16 november of de NN Zevenheuvelenloop op zondag 17 november.
  INSCHRIJVING 7H
 • Stuur ons vervolgens een mail om te laten weten dat jij meedoet 
  AANMELDEN RUN4USHER-TEAM
 • Loop je samen met een groep vrienden of collega’s? Dan hoef je niet alle namen door te geven. Wel willen wij graag de groepsgrootte weten i.v.m. aantal shirts en consumptiebonnen. Bedenk alvast een leuke naam voor jouw team
 • Na de aanmelding schrijven wij jou in voor onze Run4Usher nieuwsbrief, waarmee wij alle lopers van het Run4Usher team op de hoogte houden.
 • Voor de lopers die samen met een buddy lopen, zijn er speciale buddy codes waarmee jouw buddy gratis kan deelnemen aan de Zevenheuvelenloop. Stuur hiervoor een mail naar rick.brouwer@ushersyndroom.nl en je ontvangt van Rick de buddy code. De buddy moet zich dan met deze code ook inschrijven bij de Zevenheuvelenloop.
 • Wij hebben een speciale evenementen pagina waarop jij met je team een eigen sponsoractie kunt aanmaken. Jij en jouw team kunnen dan meteen starten met geld in te zamelen.
  START JOUW EIGEN SPONSORACTIE
 • Zodra jij je hebt aangemeld voor deelname aan het Run4Usher team, sturen wij jou nog een persoonlijke mail met vragen over de benodigde shirts. Natuurlijk loopt het hele run4usher-team in de hardloopshirts van de stichting zodat we goed zichtbaar zijn tijdens dit weekend!
 • Via Stichting Zevenheuvelenloop ontvang je enkele weken voor de loop jouw unieke startnummer.   

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Schrijf ik me via Stichting Usherysndroom in voor deelname aan de Zevenheuvelenloop?
  Nee, de inschrijving en het startbewijs regel je zelf via www.zevenheuvelenloop.nl Daarna kun je bij ons een actiepagina aanmaken en kun je geld ophalen voor de belangrijke onderzoeken naar een behandeling voor Ushersyndroom.
 • Hoeveel sponsorgeld moet ik ophalen?
  Iedere euro die je ophaalt is er één! Wij zijn met alle bedragen ontzettend blij! Er is dus geen minimumbedrag nodig. Je ontvangt in het weeekend van de Zevenheuvelenloop een mooi Ushersyndroom hardloopshirt. Zo val je lekker op en ziet iedereen dat jij de Zevenheuvelenloop rent loopt voor Ushersyndroom!
 • Hoe werf je sponsors?
  Zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar Ushersyndroom. Daar ga je voor! Doof én blind worden door Ushersyndroom heeft ontzettend veel impact op iemands leven en op zijn of haar omgeving. Stichting Ushersyndroom is een goed doel dat aanspreekt. Sponsors zoeken gaat daarom makkelijker dan je denkt!

Heb je nog geen ervaring met sponsorwerving of ben je nog zoekende naar een leuke sponsoractie? Geen zorgen, wij steunen jou bij het werven van sponsors!
Via onderstaande buttons vind je handige “tips and trics” die je kunt gebruiken voor jouw sponsoractie. Laat je inspireren, kijk welke acties bij jou passen en maak gebruik van alle handige tips!