SCHENK JOUW VERJAARDAG

Vier jij binnenkort je verjaardag, bruiloft of jubileum en heb je geen idee wat je aan cadeaus moet vragen? Of wil je je leeftijd in donatie omzetten? Nodig familie en vrienden uit om op je feest te komen en vraag in plaats van cadeautjes een donatie aan Stichting Ushersyndroom.

Je kunt zelf een donatie-pot maken door een pot of vaas neer te zetten. Creëer daarvoor een mooie plek met flyers en eventueel een iPad of laptop met de website Ushersyndroom.nl in beeld.
Leg er een paar Usher-brillen bij om het feest helemaal af te maken. Zeker weten dat jouw feest een geslaagd feest is. Mensen weten beter wat Ushersyndroom is en het zal ook hilariteit opleveren. Geef je gasten maar een lekker stuk taart, wanneer hij of zij een Usher-bril op heeft!

MAAK VAN JOUW FEEST EEN USHER CHALLENGE

Daag je vrienden uit om een dagje te ervaren hoe het is om Ushersyndroom te hebben. Hoelang houden zij het vol?

Maak een echte Usherbril en combineer deze met oordopjes of een koptelefoon (zonder muziek!). Draag deze gedurende een dag of bij een specifieke activiteit. Bijvoorbeeld een dag naar school, naar jouw werk, naar een feest of wanneer je op stap bent met je vrienden. Deel jouw ervaring en vermeld daarbij Ushersyndroom.nl!

LET OP!
Uit veiligheidsoverwegingen kun je met deze challenge de auto of fiets beter thuis laten staan. Reis liever deze dag met het openbaar vervoer of ga lopend. Neem eventueel jouw vriend / vriendin mee die jouw buddy wil zijn.

Wat heb je nodig?

  • Download het knipblad ‘Usherbri’. Plak het op stevig papier en knip het uit.
  • Zoek een paar goede oordopjes of een goed afsluitbare koptelefoon. Dan creëer je al aardig een beeld van hoe iemand met Ushersyndroom leeft. Er zijn natuurlijk vele gradaties en individuele verschillen, maar toch …
  • Maak een leuke selfie en deel het op social media met #ushersyndroom. Vertel jouw ervaring aan ons via info@ushersyndroom.nl.

Bijgekomen van de challenge? Steun ons ook met een donatie!

USHER-BRIL

BANKGEGEVENS

Wil jij jouw verjaardagsgeld doneren aan Stichting Ushersyndroom? Daar zijn wij heel erg blij mee!
Met deze actie zorg je ervoor dat mensen met Ushersyndroom ook in het zonnetje worden gezet met meer zicht op een betere kwaliteit van leven!

Maak je gift over op bank

NL 85 RABO 0362.3905.25
t.n.v. Stichting Ushersyndroom
o.v.v. ‘feest’