Start een Actie

Wil je ushersyndroom.nl steunen? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een machtiging in te vullen of een donatie te doen, maar je kan ook zelf een actie starten! Via onderstaande tips en formulieren kun je dat heel gemakkelijk doen.

Stel je doet mee aan een marathon of een andere sportieve activiteit. Of je organiseert een feest voor je verjaardag of bruiloft. Breng heel je achterban op de hoogte van je plan en vraag hen jou te sponsoren voor deze activiteit. Een ludieke manier om in beweging te komen voor Ushersyndroom.nl. Dus gebruik je creativiteit en start voor Ushersyndroom.nl een actie!

Vul onderstaand formulier in

Indien je met het idee speelt om een actie te starten, vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen contact met je opnemen en je helpen een actiepagina te starten op WhyDonate. Ook kunnen wij aandacht aan je actie besteden op onze website, social media en nieuwsbrief. Daarnaast willen wij de mensen die een geslaagde actie voor ons hebben opgezet natuurlijk bedanken!

Indien je je jouw bijzondere actie op een zeer creatieve manier hebt vastgelegd wat niet in bovenstaande actieformulier past, neem dan contact op met
info@ushersyndroom.nl

Contactgegevens

Inspiratie

  • Laat je kunsten zien

    Speel jij een instrument? Of kun je een circus act of goed toneelspelen? Ga de straat op of regel een podium!

Reacties